MR leden

 
 


Mijn naam is Tim Ummels (voorzitter).

Ik ben getrouwd met Kelly Ummels-Schmitz en vader van Carlijn en Nienke.

In het dagelijks leven ben ik Manager Sales & Marketing bij IPS Technology in Eindhoven en Meilink in Schijndel. We ontwerpen en produceren speciale cleanroom verpakkingen voor het vervoeren van kwetsbare en kostbare producten (satellieten, onderdelen van chipmachines, medische apparatuur) voor internationale klanten.

Ik heb vier jaar ervaring als voorzitter van Limburgs grootste ingenieursvereniging (VIZL met 175 leden). Daarbij meerjarenplanningen opgesteld voor het 100 jarig jubileum (financieel, media uitingen, seminars, jaardiner) en samenwerking met de verschillende Euregionale partners geďntensiveerd (universiteiten, lokale overheden, collega ingenieursverenigingen)

Onze kinderen maken elke dag de gevolgen van het tekort aan lokalen mee. Als voorzitter wil graag de stem van ons als ouders vertegenwoordigen richting het Kindante bestuur en ook de externe beslissers (waaronder de lokale politiek) om te zorgen dat we tot structurele oplossingen komen.

 
                       

Mijn naam is Danielle Smeets.

Ik ben geboren en getogen in Stein. Na een periode buiten Stein te hebben gewoond, ben ik drie jaar geleden met mijn vriend Sven en zoontje Liam teruggekeerd op het oude nest. Stein is me altijd blijven trekken; het dorpse karakter waar je altijd iemand kent maar wel met alle faciliteiten.  

Ik werk inmiddels 15 jaar in de evenementenbranche. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor hele mooie projecten waarvan Solar Weekend toch wel de bekendste is. Met Extrema heb ik internationaal ook veel evenementen mogen organiseren; in Ibiza, Noorwegen, Frankrijk en nu nog steeds in België net over de grens in Houthalen. Sinds een paar jaar help ik als vrijwilliger mee bij de organisatie van het Steinder Oktoberfest en ik ben sinds een tijdje ook politiek actief in Stein. 

Op onderwijsgebied zijn er veel nieuwe ontwikkelingen gaande, waaronder o.a. de gedeeltelijke verhuizing. Ik vind het van belang om als ouder mee te blijven denken en praten over deze en andere onderwerpen. Belangrijke zaken zijn voor mij een goede en open communicatie tussen school en ouders en een individuele aanpak (behoefte onderwijs) per kind. Als lid van de MR wil ik me inzetten om ervoor te zorgen dat alle kinderen een fijne schooltijd hebben en dat de Triviant klaar is voor de toekomst! 


Mijn naam is Tom Kuypers.

Ik ben 36 jaar oud en getrouwd met Anne. Ons dochtertje Bo zit nu in groep 1/2.  

Als ouder wil ik graag betrokken zijn bij de school van mijn kind, en daarom stel ik mij kandidaat voor de MR. Het is een goede zaak als ouders inspraak hebben in het beleid van de school en daarin advies kunnen uitbrengen. Dat gebeurt in de MR ook nog eens in samenspraak met leerkrachten. Als MR-lid is het daarom belangrijk open te staan voor de inbreng van alle ouders, en die rol wil ik graag vervullen.  

Zelf ben ik ook werkzaam in het onderwijs, maar dan in het hoger onderwijs. Momenteel werk ik als docent voor Hogeschool Zuyd in Maastricht, en daarvoor heb ik in diezelfde rol gewerkt voor Fontys Hogeschool en de Universiteit Maastricht. Daarnaast vind ik het leuk om kleine evenementen te organiseren. Zo ben ik een aantal jaren bestuurslid van stichting Mosterdpop geweest. En momenteel organiseer ik samen met een aantal andere enthousiastelingen de hardloopwedstrijd Rundje Catsop, en ondersteun ik ook de organisatie van de Sylvesterloop Elsloo.   

Een onderwijsorganisatie brengt vele uitdagingen met zich mee. Dat merk ik in mijn eigen werk, en dat hoor en zie ik ook bij onze school. Er zijn veel betrokkenen (schoolbestuur, gemeente, omwonenden) die allemaal hun mening willen delen, en ik wil me er sterk voor maken dat ook de mening van de ouders op IKC de Triviant goed vertegenwoordigd is. Daarom stel ik me graag kandidaat voor de MR.  

 
Mijn naam is Marjan Baetens.
 

Ik ben sinds 1990 werkzaam in het onderwijs.

Hoewel ik ook een aantal jaren les heb gegeven aan groep 5 en 6, ben ik vooral en met veel plezier, juf in groep 3.

Kinderen leren lezen, rekenen, schrijven en spellen is elk jaar opnieuw weer een mooie uitdaging en het is geweldig om op het einde van het schooljaar te zien dat de kinderen zelf verhaaltjes kunnen lezen en schrijven!

Omdat leren alleen lukt als je je prettig en op je gemak voelt, heb ik een aantal jaren geleden een Master-opleiding Gedrag gevolgd en me vervolgens gespecialiseerd in Autisme en prikkelverwerking bij jonge kinderen.

In mijn vrije tijd lees ik graag en maak ik lange wandelingen met mijn hond. Lekker op een terrasje zitten en een hapje eten is voor mij ook echt ontspannen!

Indien er vragen zijn kunt u altijd binnen lopen of contact opnemen via onderstaand mailadres:

m.baetens@kindante.nl


Mijn naam is Francine Janssen-Vranken.

Mijn naam is Francine Janssen, sinds 2005 werkzaam bij IKC de triviant in de groepen 1, 2, 3, 4, 5 en 6. Ik ben er trots op juf te zijn en elke dag weer deel uit te maken van de ontwikkeling van kinderen.
Mijn passie ligt in het vakgebied rekenen en ik ben dan ook naast groepsleerkracht als coördinator rekenen aan de triviant verbonden.
In mijn vrije tijd ben vaak met mijn honden al wandelend in het bos te vinden, of in mijn tuin tussen de bloemen.
 
Indien er vragen zijn kunt u altijd binnen lopen of contact opnemen via onderstaand mailadres
f.vranken@kindante.nl 
 
Mijn naam is Christianne Fahnenstich.

Ik ben sinds 2004 werkzaam in het onderwijs. Het grootste gedeelte van deze tijd heb ik in de middenbouw (voornamelijk groepen 4 en 5) doorgebracht. Ik vind het heerlijk om kinderen iets nieuws te leren en ze te zien groeien. Vooral hun trots en enthousiasme en soms verbazing als ze door hebben dat ze iets helemaal zelf kunnen, zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk kom. 
Na mijn Master coördineer ik het stukje taal en spelling op onze school.

Ik ben moeder van drie zoons en in mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool. Ik ben daarnaast graag buiten in de tuin maar ik wandel ook graag. Ik lees veel en kijk graag films en series. 

Mocht u vragen hebben, loop gerust bij me binnen of benader me op onderstaand
e-mailadres: c.fahnenstich@kindante.nl